Keitä me olemme?

Copas y Tapas on perheyritys, jonka omistaa Lahdenojan perhe. Jari, Aleksi ja Julius vastaavat salin toiminnasta perheen pitkäaikaisen ystävän Pascal Saulnyn kanssa. Ruoasta ja keittiön toiminnasta vastaa keittiömestarimme Kenneth Riska.

Omistajaperheellä ja muulla tiimillä on pitkä kokemus ravintola-alalta ja yhteinen pyrkimys ensiluokkaiseen asiakaspalveluun kaikilla tasoilla. Kaikki ravintolan toiminta tähtää hyvään isännyyteen ja vieraidemme viihtyvyyteen.

Taustaa

Copas y Tapas perustettiin Pohjois-Esplanadille vappuaattona 2010 viini- ja tapasbaarina. Puolitoista vuotta myöhemmin ja monen yllätyksen jälkeen ravintola avattiin uusissa tiloissa, kulman takana vanhasta, lokakuussa 2011.

Uusissa tiloissa ravintola sai täysimittaisen keittiön, joka mahdollisti muutoksen varsinaiseksi ruokaravintolaksi. Keittiön sydämeksi hankittin Josper-puuhiiliuuni, jossa valmistuvat pääruoat sesongin parhaista, pitkälti paikallisista raaka-aineista. Tapaksia valmistamme edelleen, mutta lähinnä alkupaloiksi.

Olen saarnannut vuosikausia hyvästä palvelusta, aktiivisesta myyntityöstä, isännyydestä ja ties mistä. Copas y Tapas on toivottavasti kaikkea sitä, mitä itse ravintolalta toivon: viihtyisä, helposti lähestyttävä, palveleva ja lämmin paikka, jossa on hyvä olla ystävien kanssa tai yksin.

-Jari Lahdenoja

yhteystiedot2_kuva.png