Recaredo Winemaker Dinner

07.09.2016

Winemaker dinnerit Copas y Tapasissa jatkuvat, kun Recaredon Alex Bautista tulee esittelemään Recaredon ja sen sisartilan Celler Credon viinejä maanantaina 7.11. klo 19:00. Suunnittelimme seitsemän viinin ympärille viiden ruokalajin menukokonaisuuden, ja illan aikana tarjolla on mm. Turó d’en Mota, Particular ja Estrany.

Josep Mata Capelladesin 1924 perustaman Recaredon tyyli on ainutlaatuinen. Kaikki rypäleet tulevat talon omistamilta 50 hehtaarilta tarhoja, joita on vuodesta 2006 lähtien hoidettu biodynaamisesti täysin ilman synteettisiä lannoitteita tai torjunta-aineita. Talon ensimmäinen Demeter-sertifioitu vuosikerta 2010 oli cavantuottajien keskuudessa ensimmäinen. Kaikki talon cavat saavat kypsyä pitkään luonnonkorkin alla ja sekä tanssitus että hiivasakan poisto tehdään käsityönä, pullon kaulaa jäädyttämättä. Koska Terroir-lähtöisen tyylin tarkoituksena on esitellä viinien alkuperää ja vuosikertaa, viinit julkaistaan Brut Naturena ilman lisättyä sokeria.

Vuonna 1990 perustettu Celler Credo jakaa Recaredon arvot filosofian, mutta keskittyy cavan sijaan Xarel·lon tulkitsemiseen valkoviininä. Talon viinit valmistetaan sakkojen päällä, maseroiden ja ilman sulfiitteja tai lisättyjä hiivakantoja, menneitä aikoja kunnioittaen.

Tilaisuuden hinta on 125€, joka sisältää seitsemän viiniä ja viiden ruokalajin menun. Varaukset tilaukseen voit tehdä joko sähköpostitse info@copasytapas.fi tai puhelimitse 010 3220950.

Recaredo.jpg

19.09.2017Raventós i Blanc Winemaker Dinner 23.10.2017
16.06.2017Copas y Tapas on Kauppalehti Option lukijoiden suosikkiravintola
29.12.2016Celler Piñol Winemaker Dinner 6.2.2017
07.09.2016Recaredo Winemaker Dinner
24.09.2015Keittokirja nyt myynnissä!
01.03.2015HS Nyt arvio 1.3.2015 ****
12.02.2015Maaliskuussa kaksi viinintekijä-illallista
19.05.2014Copas y Tapas viinimatka 2015
24.04.2014Miikka Väisänen aloittanut keittiöpäällikkönä
06.03.2014Copas y Tapas viini-ilta 8.4.2014 klo 18:00

Siirry arkistoon »