Pardas Winemaker Dinner 21.1.2019

18.12.2018

Viinintekijäillallisemme jatkuvat jälleen maanantaina 21.1.2019, kun vieraaksemme saapuu Celler Pardasin Ramón Parera.

Jordi Arnanin kanssa yhdessä perustettu, Torrelavitin kylässä sijaitseva Celler Pardas on alusta lähtien toiminut Penedèsin paikallislajikkeiden, erityisesti Xarel·lon ja Sumollin puolestapuhujana. Parivaljakko istutti ensimmäiset omat köynnöksensä 90-luvun lopulla, vanhojen paikallislajikkeiden pistokkaita käyttäen, mutta viljelee myös muutamia vanhempia tarhoja viereisessä Anoia-joen laaksossa.

Nykyiselläänkin tila tuottaa vuosittain vain kymmeniä tuhansia pulloja, ja joukkoon mahtuu myös harvinaisuuksia joiden tuotanto voi jäädä alle tuhanteen pulloon.

Laadimme tilaisuuteen tuttuun tapaan 5 ruokalajin menukokonaisuuden, jonka kanssa tarjoilemme 8 viiniä, myös tilan harvinaisimpia tuotteita sisältäen.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 21.1.2019 klo 19:00 alkaen, ja illan hinta on 100€ / hlö.

Varauksen voit tehdä puhelimitse 010 3220950, tai sähköpostitse info@copasytapas.fi.

Tervetuloa!

18358826_1510272165651916_1023896781054484850_o.jpg

04.10.2019Ravintola Copas y Tapas sulkee 31.12.2019
09.05.2019Kaartin Kut6nen
18.12.2018Pardas Winemaker Dinner 21.1.2019
19.09.2017Raventós i Blanc Winemaker Dinner 23.10.2017
16.06.2017Copas y Tapas on Kauppalehti Option lukijoiden suosikkiravintola
29.12.2016Celler Piñol Winemaker Dinner 6.2.2017
07.09.2016Recaredo Winemaker Dinner
24.09.2015Keittokirja nyt myynnissä!
01.03.2015HS Nyt arvio 1.3.2015 ****
12.02.2015Maaliskuussa kaksi viinintekijä-illallista

Siirry arkistoon »