Raventós i Blanc Winemaker Dinner 23.10.2017

19.09.2017

Raventós i Blancin Anna Booth saapuu esittelemään talon tuotantoa ja filosofiaa maanantaina 23.10. klo 19:00 alkaen. Talo on yksi Espanjalaisen kuohuviinituotannon pioneereista, ja suku oli mukana luomassa nykyistä Cava-luokitusta. Vuonna 2012 he olivat myös ensimmäinen DO Cavasta eronnut tuottaja, mikä luonnollisesti nostatti kohun alueen viinintuottajien keskuudessa.
Illan aikana maistamme läpi talon koko tuotannon, myös kypsempiä vuosikertoja, ja Pepe Raventósin soolotuotantoa. Olemme suunnitelleet viinien ympärille viiden ruokalajin menun.
Raventósin suvulla on erottamaton yhteys maahan ja paikkaan, sillä suku on viljellyt viiniä samoilla tiluksilla jo vuodesta 1497 lähtien. Vuonna 1872 suvun esi-isä Josep Raventós Fatjó valmisti samalla paikalla Espanjan ensimmäisen kuohuviinin. Vuonna 2012 Manuel ja Pepe Raventós turhautuivat DO Cavan heikkoon maineeseen ja heppoisiin vaatimuksiin, joten he päättivät jättää DO Cavan ja luoda oman paikallisen viiniluokituksensa, Conca del Riu Anoian.
Raventós i Blancin viinit ilmentävätkin selvästi alkuperäänsä ja alueen perinteitä. Viineissä korostuu runsas, jopa suolaiseen taittuva mineraalisuus ja raikas hapokkuus.
 
Tilaisuuden hinta on 125€/hlö, ja se sisältää seitsemän viiniä ja niiden ympärille suunnitellun viiden ruokalajin menukokonaisuuden.
19.09.2017Raventós i Blanc Winemaker Dinner 23.10.2017
16.06.2017Copas y Tapas on Kauppalehti Option lukijoiden suosikkiravintola
29.12.2016Celler Piñol Winemaker Dinner 6.2.2017
07.09.2016Recaredo Winemaker Dinner
24.09.2015Keittokirja nyt myynnissä!
01.03.2015HS Nyt arvio 1.3.2015 ****
12.02.2015Maaliskuussa kaksi viinintekijä-illallista
19.05.2014Copas y Tapas viinimatka 2015
24.04.2014Miikka Väisänen aloittanut keittiöpäällikkönä
06.03.2014Copas y Tapas viini-ilta 8.4.2014 klo 18:00

Siirry arkistoon »